About

About Kind Rebel

Ons hart gaat sneller kloppen van het delen van liefdevolle verhalen. Maar wel met een rebels randje. Bij Kind Rebel delen we die verhalen door middel van kinderkleding en andere accessoires. Je leest het verhaal achter jouw product in het bijbehorende Kind Rebel boek.

 

 

Mens & Milieu

Wij houden van mensen én het milieu. Omdat we mens en milieu belangrijk vinden, proberen we in het productieproces van de shirts zoveel mogelijk bewuste keuzes te maken. Hoe we dat doen?

  • We maken geen producten die seizoensgebonden zijn. Zo heb jij het hele jaar plezier van jouw aankoop en hoeven wij geen artikelen weg te gooien.
  • Alle shirts worden eerlijk in Nederland gemaakt en onze stoffen bevatten de OEKO-TEX 100 certificering.
  • Van onze reststoffen maken we nieuwe producten zoals knuffels.
  • We versturen jouw bestelling in een compostbag.

 

Team

Oprichter van Kind Rebel, Anne

Na de geboorte van haar zoontje Sol ontdekte ze hoe graag ze hem mooie verhalen wilde vertellen. Liefdevolle verhalen. Over een mooie wereld. Waar respect, vriendelijkheid en jezelf mogen zijn centraal staan. Ze wilde die liefdevolle verhalen niet alleen aan haar zoontje vertellen, maar ook aan andere kinderen. Maar dan wel met een creatieve en speelse twist. En zo was Kind Rebel geboren. 

Soulmate in business en in het dagelijkse leven: Koen

Naast soulmates in het dagelijkse leven zijn Koen en Anne dat ook in de business. Koen sloot zich vanaf het eerste moment aan bij deze kindness revolution. Koen brengt de structuur aan, Anne de creativiteit. Koen heeft ervaring met het bouwen van start-ups en samen hebben zij de missie om zoveel mogelijk mensen aan te laten sluiten bij deze kindness revolution.

Illustrators, Rhaida en Dunya

Rhaida is illustrator van onze heroes collection en Dunya van onze love wins collection. Beide hebben een grote passie voor tekenen en sociale waarden. Een perfecte Kind Rebel match.