Meet our team

Anne, Founder Kind Rebel

Het starten van sociale projecten is iets wat Anne het aller liefste doet. Als klein meisje schreef ze al brieven voor Amnesty international. Later in haar studententijd startte zij 'Bloemen Voor' waar ze samen met vrijwilligers bloemen aan vreemden gaf. Onder andere de Volkskrant en LINDA nieuws deelde haar initiatief en in totaal gaven zij duizenden bloemen. Na de geboorte van haar eerste zoon Sol ontstond Kind Rebel. Omdat ze niet alleen liefdevolle verhalen aan haar zoontjes wilt vertellen, maar aan ieder kind.

Rhaida, Illustrator

Rhaida is illustrator van onze be respectful, be kind en be yourself designs. Haar passie ligt bij tekenen en ze heeft een groot hart voor sociale waarden. Een mooie Kind Rebel match dus. Haar lievelingsdesign is de 'be respectful' serie, omdat diversiteit voor Rhaida ontzettend belangrijk is.

Dunya, Illustrator en grafisch vormgever

Dunya is illustrator van onze be present, be open-minded en be sustainable lijn. Naast onze illustrator is Dunya ook onze grafisch ontwerpster en maakt ze al ons artwork. Zo is bijvoorbeeld ons bedankkaartje bij jouw bestelling door haar ontworpen.

Koen, Kind Rebel builder

Naast soulmates in het dagelijkse leven zijn Koen en Anne dat ook in de business. Koen sloot zich vanaf het eerste moment aan bij deze kindness revolution. Koen brengt de structuur aan, Anne de creativiteit. Koen heeft ervaring met het bouwen van start-ups en samen hebben zij de missie om zoveel mogelijk mensen aan te laten sluiten bij deze kindness revolution.

Wij houden van mensen én het milieu

Omdat we mens en milieu belangrijk vinden, proberen we in het productieproces van de shirts zoveel mogelijk bewuste keuzes te maken. Hoe we dat doen?

  • We maken geen producten die seizoensgebonden zijn. Zo heb jij het hele jaar plezier van jouw aankoop en hoeven wij geen artikelen weg te gooien.
  • Alle shirts worden eerlijk in Nederland gemaakt en onze stoffen bevatten de OEKO-TEX 100 certificering.
  • Van onze reststoffen maken we nieuwe producten zoals knuffels.
  • We versturen jouw bestelling in een compostbag.