Kind Rebel

Drie helden. Drie liefdevolle verhalen. Drie shirts. Eén kindness revolution. Show the world some love en draag jouw liefdevolle boodschap uit.

Bij Kind Rebel kies je geen shirt op basis van design, maar op basis van een liefdevol verhaal wat jij wilt doorgeven. Het eerste shirt is geïnspireerd op Frida Kahlo, met als thema jezelf mogen zijn. Het tweede shirt is geïnspireerd op Martin Luther King met als thema respect. Het derde shirt is geïnspireerd op Gandhi met als thema vriendelijkheid. De drie verhalen achter het shirt zijn te lezen in het bijbehorende Kind Rebel boek.

Let's share some love

  1. Kies jouw verhaal wat je door wilt geven.
  2. Ontvang jouw gekozen shirt en het bijbehorende boek.
  3. Lees samen met je kleintje jouw liefdevolle verhaal.
  4. Draag jouw shirt. Draag jouw verhaal. Vertel het verhaal door en let's start a kindness revolution.

Waarom het verhaal op een shirt?

  • Draag jouw boodschap met je mee. Doordat het boek en het shirt dezelfde illustraties bevatten koppelen de kinderen het liefdevolle verhaal automatisch aan het shirt wanneer ze deze dragen. 
  • Draag jouw boodschap uit. Door het dragen van het shirt kan je laten zien waar jij voor staat en wat voor jou belangrijk is. Welke boodschap wil jij aan de wereld vertellen? 
  • Kinderen (en volwassenen) kunnen de verhalen makkelijker doorvertellen, wanneer je de verhalen meedraagt. Op deze manier bereiken we meer mensen met de boodschap die we willen uitdragen. Doe jij mee? Let's start a kindness revolution together.